„Endorfiny na lato” z MultiSport!

MultiSport wprowadza dostęp do rowerów miejskich, parków linowych, odkrytych basenów i kąpielisk, a także szerszej bazy obiektów sportowo¬ ¬– rekreacyjnych. Użytkownicy będą mieli również dostęp do audiobooków.

„Endorfiny na lato” – dla kondycji, dla relaksu, dla zdrowia! Lato już w pełni – długie, ciepłe, słoneczne dni warto wykorzystać w aktywny sposób. Kiedy temperatura oscyluje w granicach 30ºC, a duża dawka witaminy D wpływa na dobry nastrój, warto wyjść na świeże powietrze i skorzystać ze specjalnej oferty przygotowanej na tegoroczne wakacje przez MultiSport. Miłośnicy jazdy na rowerze posiadający karty MultiSport Plus, Classic i MultiActive, mogą od 25 czerwca codziennie przez godzinę, korzystać z usługi wypożyczenia roweru miejskiego, obsługiwanego przez NextBike w 12 miastach na terenie całej Polski, bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

W ramach przygotowanego przez MultiSport programu „Endorfiny na Lato” wszyscy użytkownicy kart mają również dostęp do 53 odkrytych basenów w 46 miastach na terenie całej Polski, gdzie w upalne dni będą mogli poszukać ochłody i relaksu. Kolejną atrakcyjną usługą w wakacyjnej ofercie są parki linowe. To doskonała propozycja spędzenia aktywnie czasu na świeżym powietrzu dla całej rodziny. Emocjonującą zabawą na wysokościach mogą cieszyć się wszyscy posiadacze kart MultiSport Plus i MultiSport Plus Kids.

Poza rozwijaniem ciała istotne jest również poszerzanie wyobraźni, kreatywności i wiedzy. Dlatego każdy użytkownik programu MultiSport może pobrać audiobooka ze specjalnej oferty Audioteka.pl, który uatrakcyjni mu wakacje i pozwoli się zrelaksować. Słuchanie ulubionego autora w trakcie wakacyjnych podróży pozytywnie wpłynie na stan umysłu i jakość wypoczynku.

- Program „Endorfiny na lato” zapewnia posiadaczom kart MultiSport możliwość skorzystania z wszelkiego rodzaju aktywności fizycznej, zarówno w obszarze rekreacji, jak i aktywności o dużej dawce energetycznej. Naszym celem jest, aby tegoroczne wakacje były dla użytkowników MultiSport dużo zdrowsze, aktywniejsze, a tym samym bardziej jakościowe i przyjemne. – powiedział Marcin Niewiadomski, odpowiedzialny za relacje z użytkownikami w Benefit Systems.

Szczegółowe informacje o wakacyjnych atrakcjach znaleźć można na www.wakacjezmultisport.pl. Rejestracja w systemie rowerów miejskich – www.multisportbike.pl. Lista obiektów dostępnych w ramach konkretnego typu karty podana jest na stronie benefitsystems.pl.

Wakacje w Warszawie

Mieszkańcy stolicy mogą skorzystać ze specjalnej oferty zawierającej wiele dodatkowych atrakcji. Od 1 lipca ruszają zapisy na specjalny trening z Ewą Chodakowską. Użytkownicy kart MultiSport będą mogli tym samym wziąć udział w największym MultiSportowym wydarzeniu, które odbędzie się 30 lipca w Warszawie w obiekcie EXPO XXI Warszawa. Z kolei w każdą sobotę czerwca i lipca odbywają się treningi piłkarskie dla dorosłych i dzieci z trenerami Legii Warszawa. Aktywni uczestnicy będą mogli skorzystać z dodatkowych atrakcji takich jak: zwiedzanie stadionu przy Łazienkowskiej, spotkanie z piłkarzami mistrzów Polski oraz konkursy z nagrodami.

Ponadto, w ramach korzystania z karty MultiSport dostępne są zajęcia sportowe na świeżym powietrzu, wykorzystujące ćwiczenia stworzone w oparciu o autorski program „Let’s Go”, który poprzez formę treningu obwodowego rozwija każdą partię mięśni. Dla amatorów piłki siatkowej powstała natomiast wakacyjna propozycja „Let’s Go Beach”, gdzie czterech użytkowników kart programu MultiSport może zarezerwować jedno z sześciu w pełni wyposażonych i profesjonalnie przygotowanych boisk do siatkówki plażowej, znajdujących się w obiekcie przy ulicy Koncertowej 4.

Więcej informacji: www.benefitsystems.pl oraz wakacjezmultisport.pl.

O Benefit Systems
Benefit Systems jest twórcą programu sportowo-rekreacyjnego MultiSport, który wspiera aktywny i zdrowy tryb życia jego użytkowników. Karty sportowe zapewniają dostęp do blisko 4 tysięcy obiektów sportowo-rekreacyjnych w ponad 650 miastach na terenie całego kraju. Dodatkowo od 25 czerwca br. użytkownicy kart MultiSport mogą korzystać w 12 miastach z systemów rowerów miejskich. W ramach programu wakacyjnego, oferta dla posiadaczy kart MultiSport obejmie także baseny odkryte, parki linowe i inne zajęcia na świeżym powietrzu. Na koniec I kwartału br. z kart sportowych oferowanych przez Grupę Benefit Systems korzystało ponad 677 tys. osób. Oferta sportowa jest rozwijana z powodzeniem przez Spółkę również w Czechach, na Słowacji i w Bułgarii, gdzie systematycznie rośnie liczba korzystających z kart sportowych.