„Endorfiny na lato” z Ewą Chodakowską

Setki entuzjastów aktywności fizycznej wzięło udział w ogólnopolskim treningu z trenerką wszystkich Polek – Ewą Chodakowską, zorganizowanym przez MultiSport w ramach programu „Endorfiny na lato”.

30 lipca w Warszawie, w obiekcie EXPO XXI Warszawa zebrali się wszyscy, dla których ważny jest zdrowy tryb życia i aktywność fizyczna. To efekt akcji „Endorfiny na lato”, do której włączyła się najpopularniejsza trenerka w Polce – Ewa Chodakowska.

- Wykorzystuję każdą możliwą okazję, aby promować aktywność fizyczną, dla zdrowia, formy i dobrego samopoczucia. Cieszę się, że mam coraz większe możliwości, by to robić. Mam więc nadzieję, że spotkanie z użytkownikami kart MultiSport zapewniło wszystkim obecnym rekordową dawkę endorfin i zmobilizowało do stałej aktywności nie tylko w wakacje, ale również w pozostałe dni roku. Chciałabym, żeby tegoroczne wakacje upłynęły w Polsce pod znakiem sportu – mówi Ewa Chodakowska. Biorąc pod uwagę entuzjazm uczestników programu „Endorfiny na lato” możemy być tego pewni. W ramach sobotniego spotkania można było wziąć udział w treningu interwałowym, cross treningu, a także w zajęciach z jogi. W trakcie grupowych ćwiczeń uczestnicy mieli okazję, zwiększyć swoją wytrzymałość, spalić maksymalną ilość kalorii, zwalczyć cellulit, poprawić nastrój i co najważniejsze – odnaleźć siłę i motywację do dalszych treningów, które utrzymają ich w dobrej formie.

Podtrzymanie endorfinowego zapału do ćwiczeń jest wciąż możliwe dzięki programowi „Endorfiny na lato”. Posiadacze kart MultiSport, w ramach akcji, w dalszym ciągu mogą korzystać z rowerów miejskich przez 1h dziennie bez ponoszenia dodatkowych kosztów w 12 największych polskich miastach. Do wyboru są też wybrane odkryte baseny i parki linowe, boiska do siatkówki plażowej oraz treningi fitness na świeżym powietrzu, a także audiobooki, które stanowią atrakcyjny dodatek do wakacyjnych aktywności.

Szczegółowe informacje o wakacyjnych atrakcjach znaleźć można na www.wakacjezmultisport.pl. Rejestracja w systemie rowerów miejskich – www.multisportbike.pl. Lista obiektów dostępnych w ramach konkretnego typu karty podana jest na stronie benefitsystems.pl.

O Benefit Systems

Benefit Systems jest twórcą programu sportowo-rekreacyjnego MultiSport, który wspiera aktywny i zdrowy tryb życia jego użytkowników. Karty sportowe zapewniają dostęp do blisko 4 tysięcy obiektów sportowo-rekreacyjnych w ponad 650 miastach na terenie całego kraju. Dodatkowo od 25 czerwca br. użytkownicy kart MultiSport mogą korzystać w 12 miastach z systemów rowerów miejskich. W ramach programu wakacyjnego, oferta dla posiadaczy kart MultiSport obejmuje także baseny odkryte, parki linowe i inne zajęcia na świeżym powietrzu. Na koniec II kwartału br. z kart sportowych oferowanych przez Grupę Benefit Systems korzystało ponad 736 tys. osób (w tym 697 tysięcy w Polsce oraz ponad 39 tys. osób na rynkach zagranicznych, gdzie oferta sportowa jest rozwijana z powodzeniem przez Spółkę (MultiSport obecny jest w Czechach, na Słowacji i w Bułgarii).